Passion: Miłego dnia wszystkim życzę!!! Martita: Witam wszystkich gości i zapraszam do rejestrowania się lub logowania :690: LadyW: !!!!!!!!! Hop Hop !!!!!!!!!! Ashram: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! kwiatek12-28: avoid witaj na forum ;*

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
  Widok do druku

Re: Coś na drogi moczowe
Autor Wiadomość
PostWysłany: 22 Sie 2011, 12:28 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Maj 2011, 12:14
Miejscowość: Szczecin
Imię: Jola
anna luiza napisał(a):
ja dzis kupilam herbate z zurawina ponoc najlepsza na to niechce faszerowac sie kolejnymi lekami bo ten zoladek moze wkoncu zastrajkowac na calego :roll:

Ja niestety trochę czasu męczę się z zapaleniem dróg moczowych.. :/ I wierz mi.. herbata żurawinowa sama nic nie załatwi, może ewentualnie wspomóc działanie leków ..

babika napisał(a):
Ale nie trzeba liczyć tylko na lek na receptę, są też leki bez recepty :D

a to prawda, że przy antybiotykoterapii łapie się wiele nieprzyjemnych chorób, szczególnie kobiecych...

a nasze babskie szczęście są też tabletki bez recepty... Ja biorę Urextra i mi pomaga. Pamiętam kiedyś jak próbowałam przeróżnych specyfików... i niestety mijało na 2 dni.. i znów wracało :/

babika napisał(a):
Ale nie trzeba liczyć tylko na lek na receptę, są też leki bez recepty :D

a to prawda, że przy antybiotykoterapii łapie się wiele nieprzyjemnych chorób, szczególnie kobiecych...

nasiadówki z tego co wiem nie są zdrowe, tylko łagodzą ból.. :( Ale fakt.. ulge przynoszą

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości