Passion: Miłego dnia wszystkim życzę!!! Martita: Witam wszystkich gości i zapraszam do rejestrowania się lub logowania :690: LadyW: !!!!!!!!! Hop Hop !!!!!!!!!! Ashram: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! kwiatek12-28: avoid witaj na forum ;*

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
  Widok do druku

Re: Operacja plastyczna :D
Autor Wiadomość
PostWysłany: 20 Wrz 2011, 15:23 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Maj 2011, 12:14
Miejscowość: Szczecin
Imię: Jola
Ojj.. Czego ja nie chciałam mieć w sobie zmienianego.. Chciałam mieć większe usta.. ale w końcu zrezygnowałam.. bo pewnie wszyscy śmialiby się ze wyglądam jak Angelina Jolie...
Potem chciałam mieć robioną liposukcję, ale potraktowałam ciało masażami, ćwiczeniami i dietą.
Następnie było ucho, które lekko mi odstaje, ale zmieniłam fryzurę i już tego nie widać.
Potem przyszła kolej na piersi.. Bo są małe :( I to chyba był zawsze mój najsłabszy punkt, no to zamiast operacji poszukałam tabletek, które mają w miarę naturalny skład i powiększają biust. I zaczęłam brać Breastfast przez ok.miesiąc i piersi stały się jędrniejsze i widać różnicę w wielkości.

Heh.. Więc jak na razie nie będę chyba robić kolejnych podchodów do operacji plastycznych :P

PostWysłany: 21 Wrz 2011, 14:35 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 21 Wrz 2011, 13:53
Imię: Emilia
Co do tabletek to czysta chemia i nie wiadomo jakie będą skutki w późniejszym okresie. Oczywiście dochodzenie jakiś roszczeń zajęłoby lata, a producent wykręcałby się tym, że jego lek jest bezpieczny, nieszkodliwy.
Nawet jak takie tabletki są w miarę dobre to nie zawsze pomagają i ostatecznością jest zabieg chirurga. Tylko takie zabiegi raczej do najtańszych nie należą.
Strasznie trudno znaleźć informacje o cenach, bo to "tajemnica handlowa", ale wiadomo, że to wydatek kilku tysięcy. Na REKLAMA znalazł usługi medycyny estetycznej i tak zabieg korekcji nosa to koszt ok. 6000-8000 zł.
LINK

To teraz pytanie? Ile w takim razie kosztuje zabieg powiększania piersi? 10 czy 20 tys. zł?
Ja tam wolę mieć co mam.

Profil E-mail  

PostWysłany: 13 Paź 2011, 14:44 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Emka napisał(a):
Co do tabletek to czysta chemia i nie wiadomo jakie będą skutki w późniejszym okresie.

Emka nie mogę się z Tobą zgodzić. Bo wszystko zależy od producenta, tzn. ile chemii jest w tabletkach. Brałam Breastfast i mogę Cię zapewnić że w składzie jest duża ilość ziół w postaci chelatowej. A skoro tabletki zostały dopuszczone do obrotu to są bezpieczne.

Emka napisał(a):
Strasznie trudno znaleźć informacje o cenach, bo to "tajemnica handlowa"

Zależy o czym mowa. Bo jeśli chodzi o te tabletki to na pewno informacje o cenie znajdziesz na stronie produktu z resztą możesz poczytać sobie nawet opinie innych kobiet. A jeśli mowa o operacjach to wszystko jest utajnione, żeby tylko pacjent nie uciekł do kogoś tańszego. Ale zabieg na pewno do tanich nie należy. Każdy ma swoją głowę i wybierze co będzie uważał za odpowiednie.

PostWysłany: 14 Lis 2011, 12:05 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 22 Wrz 2011, 13:36
Miejscowość: Żary
Imię: Olga
lionella napisał(a):
Emka napisał(a):
Co do tabletek to czysta chemia i nie wiadomo jakie będą skutki w późniejszym okresie.

Emka nie mogę się z Tobą zgodzić. Bo wszystko zależy od producenta, tzn. ile chemii jest w tabletkach. Brałam Breastfast i mogę Cię zapewnić że w składzie jest duża ilość ziół w postaci chelatowej. A skoro tabletki zostały dopuszczone do obrotu to są bezpieczne.

Ja też uważam, że jak tabletki są złożone z ziółek i samych bezpiecznych składników i Ci służą, ładnie się przyswajają, to nie ma co panikować, wiadomo, że na każdego działa co innego, jak napisałaś - i to jest kwestia kluczowa. Moim zdaniem dobrze zrobiłaś, że nie poddałaś się operacji, tylko znalazłaś inną drogę do poprawienia swojego wyglądu - masz za to u mnie plusa ;).

PostWysłany: 13 Gru 2011, 10:56 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 30 Lis 2011, 13:06
Imię: Paulina
lionella napisał(a):

Ta postać chelatowa ma duże znaczenie, bo dzięki temu wszystkie składniki są łatwo przyswajalne przez organizm, więc można mieć pewność, że nie wydalimy ich od razu, tylko ładnie się wchłoną.

PostWysłany: 14 Gru 2011, 14:09 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 23 Maj 2011, 12:53
Miejscowość: Bobolice
Imię: Anna
A jak długo cały ten Breastfast trzeba brać? Alternatywa niezła dla operacji plastycznej, cena chyba też nie jest zła w porównaniu z korektą plastyczną. Ja jakoś specjalnie zadowolona z moich piersi nie jestem, ale wolałabym je podkurować właśnie jakimiś mniej inwazyjnymi metodami niż operacja plastyczna.

PostWysłany: 15 Gru 2011, 11:13 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Ja stosowałam Breastfast miesiąc, pełna kuracja trwa 3 miesiące, ale ja już po tym pierwszym miesiącu byłam zadowolona na tyle, że już dłużej nie brałam, To pewnie też zależy od stanu organizmu, od tego, czy robisz jakieś dodatkowe ćwiczenia, jak się odżywiasz itp, czy to wszystko, co jest w składzie, łatwo przyswajasz...

PostWysłany: 15 Lut 2012, 11:16 
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 06 Lut 2012, 16:10
Miejscowość: Helsinki
Imię: Beata
Nie sądzę, że bym sobie zrobiła operację aby coś powiększyć tak po prostu jak biust czy usta. Nie likwidowałabym sobie zmarszczek w ten sposób i nie odessałabym sobie tłuszczu.
Jedynie gdyby coś przeszkadzało mi w normalnym funkcjonowaniu jak krzywa przegroda nosowa czy inne defekt.

Oczywiście jeśli ktoś czuje taką potrzebę to ok, ja nie widzę w tym sensu osobiście.

Profil E-mail  

PostWysłany: 17 Lut 2012, 10:39 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 12 Sty 2012, 11:43
Imię: Kasia
Mam podobne zdanie na temat operacji plastycznych i również nie mam zamiaru sobie nic poprawiać. Na świecie ludzie mają większe problemy... :(

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości