Passion: Miłego dnia wszystkim życzę!!! Martita: Witam wszystkich gości i zapraszam do rejestrowania się lub logowania :690: LadyW: !!!!!!!!! Hop Hop !!!!!!!!!! Ashram: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! kwiatek12-28: avoid witaj na forum ;*

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 71 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
  Widok do druku

Re: Pierwsze nocne wypady na dyskoteki/koncerty itp
Autor Wiadomość
PostWysłany: 28 Gru 2009, 21:02 
Gaduła
Gaduła
Awatar użytkownika

Dołączenie: 01 Lip 2008, 21:45
Imię: Magdalena
Kurcze a mnie chronili, że przed 18tką nie i jakoś tak mi do teraz zostało. Raz tylko pamiętam pierwsze Andrzejki w liceum (17lat miałam) to skłamałam mamę, że przedłużyli nam dyskotekę w szkole i poszłam z przyjaciółmi na dalszą imprezę, ale to koło 1.00 wróciłam. A już po 18stce to tylko raz byłam z S. na prawdziwych baletach w klubie :P
Wstyd się przyznać, ale ja jestem domatorką. Lubię imprezki z zaufanymi przyjaciółmi w domku. Kiedyś nawet w wakacje po mojej 18stce przyjaciel zaproponował, że weźmie mnie ze sobą na balety, żebym chociaż zobaczyła jak tam jest, ale w rezultacie nie poszłam.
Aż boję się pomyśleć, że kiedyś będę miała dzieci i one będą chciały chodzić na balety.

Profil E-mail  

PostWysłany: 22 Sty 2010, 22:51 
Początkujący
Początkujący
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Sty 2009, 21:51
Miejscowość: Płońsk
Ashram napisał(a):
Ja przyznam, że jak siostra zaczęła "wylatywać z gniazda" to po 22 widziałem ją już oczami wyobraźni zaciążoną, wiszącą gdzieś na drzewie obok rozbitego samochodu, normalnie cały zestaw czarnych scenariuszy dosłownie na każdą okazję. Długo nie mogłem przywyknąć do tego, że wraca późno ( lub nad ranem), jeździ bóg wie gdzie i z kim, no i ogólnie robi wszystko to co ja :lol4:

no dziękuje Ci braciszku xD szczególnie za tą "zaciążoną" xD więcej zaufania ludzie.
Poza tym jak ktoś ma zrobić coś głupiego to zrobi to bez względu na to czy bedzie pilnowany czy nie.. Nie musi się to koniecznie stać na imprezie czy też w nocy ;p

Ashram napisał(a):
że wraca późno ( lub nad ranem)
-lub po kilku dniach xD

Ashram napisał(a):
ogólnie robi wszystko to co ja :lol4:
- mało wiesz i to może lepiej ;p

Moje pierwsze wypady na dyskoteki .? hym no trochę to czasu temu było :D
Ja nie mówiłam ze idę do koleżanki na noc itp ;p tylko że idę czy też jadę na dyskotekę i tyle :D ewentualnie nic nie mówiłam tylko jak wróciłam była rozmowa xD

Profil E-mail  

PostWysłany: 01 Lip 2011, 08:51 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 01 Lip 2011, 08:47
Imię: Karola
Ja to ogólnie nie przepadam za takimi zwyczajnymi dyskotekami :/ Jak już mam iść na impreze to na jakiś większy event typu Sunrise Festival. A na takich imprezach sprawdzają dowody raczej więc ja osobiście po 18 zaczęłam jeździć żeby nie zrobić przypału i przejechać całą Polskę , a potem nie wejść na imprezę :D

Profil E-mail  

PostWysłany: 30 Lip 2011, 18:47 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 30 Lip 2011, 18:36
Sam pierwszy raz zaliczyłem dyskotekę dosyć późno bo w wieku 18 lat. Ale nie żałuję. W tym wieku miełame już wszystko mniej wiecej w głowie poukładane i mogłem się smialo bawic

Profil E-mail  

PostWysłany: 10 Sty 2012, 10:12 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 10 Sty 2012, 09:17
Imię: leongina
dla mojej mamy nie bylo bylo zbyt wazne, gdzie przebywam, ale to, o ktorej wracam. zawsze odbierala mnie z imprezy, nawet jak konczyla sie o piatej nad ranem... heh, wiele musiala ze mna przejsc, ale, na szczescie, odbylo sie bez awantur, bo ja sie moglam wyszalec a ona miala poczucie, ze ma nade mna jakas tam kontrole...

Profil E-mail  

PostWysłany: 16 Sty 2012, 16:05 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 24 Lis 2011, 12:14
Imię: Klaudyna
ja ufam swojej córeczce i puszczą jaj gdzie tylko i do kogo chce :) pamiętajcie trzeba ufać dzieciakom swoim ! :)

Profil E-mail  

PostWysłany: 16 Sty 2012, 16:55 
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 07 Maj 2008, 15:42
A można wiedzieć ile Twoja córka ma lat?
Ja nie mam dzieci jeszcze, ale wydaje mi się, że rodzice swoim dzieciom ufają, tylko obcym nie :P

PostWysłany: 23 Sty 2012, 11:16 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 23 Sty 2012, 10:44
Miejscowość: Chełm Śląski
Imię: Anna
Niby trzeba zaufać swojemu dziecku, ale dyskoteka to nie najlepsze miejsce. Zresztą jakoś w ogóle jej nie polecam. Zupełnie co innego koncert, czy tak zwana domówka ;)
Jednak jak już nie puszczacie dziecka na dyskotekę to zaproponujcie mu coś innego równie fajnego i "dorosłego". Możecie np zaproponować dziecku weekend w spa z przyjaciółmi. Będzie bezpiecznie i bardzo atrakcyjnie.

Profil E-mail  

PostWysłany: 23 Sty 2012, 13:20 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 03 Sty 2012, 15:34
Imię: kara
Na początek dobrze się umówić na jakąs przyzwoitą w miarę godzinę i odebrac dziecko osobiście. i oczywiście dowiedzieć się z kim idzie, fajnie jeśli znamy tych znajomych.

Profil E-mail  

PostWysłany: 23 Sty 2012, 19:58 
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 07 Maj 2008, 15:42
Stokrotinka napisał(a):
Możecie np zaproponować dziecku weekend w spa z przyjaciółmi.

Dzieci na SPA?? :651:
Zgodnie z tym co napisałaś w innym temacie:
Stokrotinka napisał(a):
ośrodki z SPA.
Co najważniejsze gwarantuje nie tylko jakąś tam gimnastykę, ale też różne zabiegi upiększające, odmładzające no i oczywiście odchudzające.

Na prawdę dziwny pomysł :roll:

PostWysłany: 23 Sty 2012, 21:23 
Totalny Maniak NB
Totalny Maniak NB
Awatar użytkownika

Dołączenie: 22 Cze 2009, 19:26
Miejscowość: slask
ja niedawno bylam na dyskotece :P i jak zobaczylam co tam ta mlodziez wyprawia to :651: az strach pomyslec ze kiedys bylam mloda :500:
moje dziewczyny tez beda mialy przeprawy ze mna i jak kilka osob sie tu wypowiedzialo napewno beda odbierane przez rodzicow :hahaha:

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 71 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości