Passion: Miłego dnia wszystkim życzę!!! Martita: Witam wszystkich gości i zapraszam do rejestrowania się lub logowania :690: LadyW: !!!!!!!!! Hop Hop !!!!!!!!!! Ashram: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! kwiatek12-28: avoid witaj na forum ;*

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 288 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
  Widok do druku

Re: Z dzieciątkiem pod sercem
Autor Wiadomość
PostWysłany: 27 Gru 2010, 20:39 
Totalny Maniak NB
Totalny Maniak NB
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Kwi 2008, 20:41
Miejscowość: Warszawa
Imię: Olga
To ja już w temacie ciężarnych:
dziewczyny, zabija mnie ból głowy. Dziś cały dzień jest masakra, już nie wiem co mam robić. To wygląda tak jak migrena, którą często miewa moja mama, ale ja nigdy wczesniej jej nie miałam. Boli mnie połowa głowy, teraz też oko. Nie wiem, co robić. W środę mam wizytę u mojej pani doktor, więc chyba nie ma sensu wcześniej zgłaszać się do lekarza? Tylko ja nie wiem, co mam robić, nigdy w życiu głowa tak bardzo mnie nie bolała.

Profil E-mail  

PostWysłany: 27 Gru 2010, 22:32 
Totalny Maniak NB
Totalny Maniak NB

Dołączenie: 27 Kwi 2008, 14:18
Patkowa Gratulacje :jupi: :jupi: :jupi: kawal chlopa mial tyle samo co moj drugi syn tylko byl o centymetr krotszy ;) no i wspolczuje rodzenia takiego klocka :hahaha:

Nympha ja tez mialam z mikim bole glowy ale na to nic mi nie dali :? ;* ;* trzym sie.

Profil E-mail  

PostWysłany: 28 Gru 2010, 03:48 
Totalny Maniak NB
Totalny Maniak NB
Awatar użytkownika

Dołączenie: 29 Kwi 2008, 12:00
Miejscowość: z daleka ;)
Nympha :651: o kuurde wspolczuje powiedz o tym lekarzowi. ;*
Mnie tez nigdy wczesniej glowa nie bolala :evil: a teraz PO porodzie to kurde co drugi dzien i to tak ze juz nic mi nie pomaga :evil: ale ja na 1000% jestem pewna ze to po tym znieczuleniu ktore mi zpierdzielili :evil:

Ola trzymaj sie ;*

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 288 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości